Rentoudu ja synny uudelleen

Tervetuloa kellumaan Tampere Floatsiin. Rentoutuskellunta on ainutlaatuinen tapa rauhoittaa hermostoa, nollata stressitila ja palautua. Kellunnan jälkeen olo on syvärentoutunut ja uudestisyntynyt.

Miksi rentoutuskellunta kannattaa?

Aivot

Kellunnan aikana hermoston ulkoiset ärsykkeet poistuvat ja aivojen kuormitus vähenee. Aivojen on tutkittu tuottavan theta-taajuksia, jotka vähentävät stressiä ja parantavat oppimista ja muistia. Myös endorfiinien ja muiden välittäjäaineiden tuotanto lisääntyy.

Keho

Kellunta-altaassa keho pääsee täydelliseen lepoon. Syke madaltuu, maitohapon määrä veressä vähenee ja kivut rauhoittuvat. Myös verenkierto lisääntyy jännittyneissä ja kireissä lihaksissa, joten lihakset pääsevät rentoutumaan kunnolla.

Mieli

Mieli siirtyy meditatiiviiseen tilaan ja tunteet sekä ajatukset saavat kadota ja virrata vapaasti. Alitajunnan ja päivätajunnan sulautuessa toisiinsa voi usein saada uusia luovia ideoita ja mieli murtaa sisäisiä patoutumia. Kellunta onkin tutkitusti myös erittäin terapeuttista.

Iho ja hiukset

Tankeissa käytetty Epsom-suola on magnesiumsulfaattia, jota on pitkään käytetty kauneudenhoidossa mm. iholle, hiuspohjalle ja hiuksille. Epsom-suola laskee ihon tulehdusta ja syväkosteuttaa ihoa, joka varsinkin talvisin antaa ihollesi hetken tropiikinkaltaista hoivaa

Lihakset

Kellunta-altaassa käytetty suola on magnesiumsulfaattia, joka lataa magnesiumvarastosi. Kellunta helpottaa lihaskramppeja ja palautuminen käynnistyy kellunnan aktivoidessa parasympaattisen hermoston.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kehon syvärentoutuessa ja mielen vaipuessa ajattomaan ja Itseettömään tilaan, stressi ja kireys poistuvat kehostasi. Yleensä aivan kaikki onnistuu rentoudesta käsin paremmin, oli kyse sitten suorittavasta työstä, sosiaalisesta tilanteesta tai vain illalla nukkumaan menemisestä.

Mitä kellunta on?

Olemme luoneet hetken joka jättää ympäristön melun ja kiireen taaksesi. Kellunta luo ärsykkeettömän ja lähes painottoman tilan joka edesauttaa palautumista päivittäisestä stressistä ja kiireestä.


Kellunta-allas

Kellunta-allas on ulkomaailman ärsykkeiltä suojattu, valo ja äänet jäävät taaksesi. Allas on 2.5 metriä pitkä ja 1.5 metriä leveä. Suolavettä altaassa on noin puoli metriä, luoden helpon käynnin altaaseen.

Kellunnan vaikutukset

Rentoutuskellunta vähentää saamiasi aistiärsykkeitä luoden rauhallisen ja stressivapaan ympäristön.
Näkö, kuulo ja tuntoaistit pääsevät lepäämään ja aivojen kuormitus laskee.

Rentoudu ja synny uudelleen

Yhtä kelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Kellunnan jälkeen rentoutuminen jatkuu vielä loungessamme laadukkaan kahvin tai teen kanssa. Loungeen voi jäädä vielä rauhassa viipyilemään kellunnan jälkeisissä eufoorisissa mielentiloissa kirjoja lueskellen tai vain tunnelmasta nauttien.

Floats

Floats syntyi halusta tuoda ihmisille enemmän hyvää oloa elämyksellisen syvän rentoutumisen avulla. Toimimme tällä hetkellä Oulussa ja Tampereella.

Toimipaikat

Tarjoamme rentoutuskelluntaa Oulussa ja Tampereella.
Cryo - hoitoa on tarjolla vain Tampereen toimipisteessä.

Oulu

Torikatu 56, 90120 Oulu

+358 41 318 4343oulu@floats.fi

Tampere

Saapastie 2, 33950 Pirkkala

041 313 2065tampere@floats.fi

Asiakkaamme kertovat

"Tämä tuli tarpeeseen! Nyt jaksaa taas paremmin. Ihana tauko kaikesta. Kiitos!"

- Anita

"Säännöllisen kellunnan kautta olen todella oivaltanut läsnäolon merkityksen. Nykyään nautin syvästi pelkästä ikkunasta ulos katselemisesta ja älytön älypuhelimen selaaminenkin on vähentynyt dramaattisesti. Kaikkien pitäisi kellua säännöllisesti."

- Minna

"Aivan huippu kokemus. En olisi osannut odottaa, että aika tankissa kuluisi noin nopeasti ja yllätyin, miten helppoa rentoutuminen oli!"

- Noora