Rentoudu ja synny uudelleen

Floats syntyi halusta tuoda ihmisille enemmän hyvää oloa hektisen informaatiotulvan keskelle. Suorituskeskeinen yhteiskuntamme vaatii veronsa niin mieleltämme, keholtamme kuin myös koko hermostoltamme. Kellunta auttaa meitä palauttamaan tasapainon edistämällä fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Mitä kellunta on?

Olemme luoneet hetken joka jättää ympäristön melun ja kiireen taaksesi. Kellunta luo ärsykkeettömän ja lähes painottoman tilan joka edesauttaa palautumista päivittäisestä stressistä ja kiireestä.


Kellunta-allas

Kellunta-allas on ulkomaailman ärsykkeiltä suojattu, valo ja äänet jäävät taaksesi. Allas on 2.5 metriä pitkä ja 1.5 metriä leveä. Suolavettä altaassa on noin puoli metriä, luoden helpon käynnin altaaseen.

Kellunnan vaikutukset

Rentoutuskellunta vähentää saamiasi aistiärsykkeitä luoden rauhallisen ja stressivapaan ympäristön.
Näkö, kuulo ja tuntoaistit pääsevät lepäämään ja aivojen kuormitus laskee.

Miksi rentoutuskellunta kannattaa?

Aivot

Rentoutumiskellunnan avulla pääset syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kellunnassa aivot saavat levähtää valolta, paineelta, ja ääniltä, jolloin keho vapauttaa aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua.

Keho

Kellunta-altaassa keho pääsee täydelliseen lepoon. Syke madaltuu, maitohapon määrä veressä vähenee ja kivut rauhoittuvat. Myös verenkierto lisääntyy jännittyneissä ja kireissä lihaksissa, joten lihakset pääsevät rentoutumaan kunnolla.

Mieli

Mieli siirtyy meditatiiviiseen tilaan ja tunteet sekä ajatukset saavat kadota vapaasti. Kellunta voi auttaa mieltä saavuttamaan uusia ja luovia ideoita, tästä syystä kellunta-allasta kutsutaan myös think tank termillä, eli ajatustankeiksi.

Iho ja hiukset

Tankeissa käytetty Epsomsuola on magnesiumsulfaattia, jota on pitkään käytetty kauneudenhoidossa mm. iholle, hiuspohjalle ja hiuksille.

Lihakset

Magnesium voi helpottaa lihaskramppeja ja kellunta auttaa myös palautumiseen. Kellunta onkin urheilijoiden suosiossa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kehon syvärentoutuessa ja mielen vaipuessa ajattomaan ja Itseettömään tilaan, voit huomata stressikemikaalien kortisolin ja noradrenaliinin vähentymistä.

Rentoudu ja synny uudelleen

Yhtä kelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Kellunnan jälkeen rentoutuminen jatkuu vielä loungessamme laadukkaan kahvin tai teen kanssa. Loungeen voi jäädä vielä rauhassa viipyilemään kellunnan jälkeisissä eufoorisissa mielentiloissa kirjoja lueskellen tai vain tunnelmasta nauttien.

Floats

Floats syntyi halusta tuoda ihmisille enemmän hyvää oloa elämyksellisen syvän rentoutumisen avulla. Toimimme tällä hetkellä Oulussa ja Tampereella.

Toimipaikat

Tarjoamme rentoutuskelluntaa Oulussa ja Tampereella.
Cryo - hoitoa on tarjolla vain Tampereen toimipisteessä.

Oulu

Torikatu 56, 90120 Oulu

+358 41 318 4343oulu@floats.fi

Tampere

Saapastie 2, 33950 Pirkkala

041 313 2065tampere@floats.fi

Asiakkaamme kertovat

"Tämä tuli tarpeeseen! Nyt jaksaa taas paremmin. Ihana tauko kaikesta. Kiitos!"

- Anita

"Säännöllisen kellunnan kautta olen todella oivaltanut läsnäolon merkityksen. Nykyään nautin syvästi pelkästä ikkunasta ulos katselemisesta ja älytön älypuhelimen selaaminenkin on vähentynyt dramaattisesti. Kaikkien pitäisi kellua säännöllisesti."

- Minna

"Aivan huippu kokemus. En olisi osannut odottaa, että aika tankissa kuluisi noin nopeasti ja yllätyin, miten helppoa rentoutuminen oli!"

- Noora