Rentoudu ja synny uudelleen

Tervetuloa kellumaan Oulu Floatsiin. Rentoutuskellunta on ainutlaatuinen tapa rauhoittaa hermostoa, nollata stressitila ja palautua. Kellunnan jälkeen olo on syvärentoutunut ja uudestisyntynyt.

Miksi rentoutuskellunta kannattaa?

Aivot

Kellunnan aikana hermoston ulkoiset ärsykkeet poistuvat ja aivojen kuormitus vähenee. Aivojen on tutkittu tuottavan theta-taajuksia, jotka vähentävät stressiä ja parantavat oppimista ja muistia. Myös endorfiinien ja muiden välittäjäaineiden tuotanto lisääntyy.

Keho

Kellunta-altaassa keho pääsee täydelliseen lepoon. Painottomuuden vallitessa verenpaine laskee, syke madaltuu ja lihaskireydet löysäävät. Verenkierto lisääntyy ja maitohappo poistuu verestä.

Mieli

Mieli siirtyy meditatiiviiseen tilaan ja tunteet sekä ajatukset saavat kadota ja virrata vapaasti. Alitajunnan ja päivätajunnan sulautuessa toisiinsa voi usein saada uusia luovia ideoita ja mieli murtaa sisäisiä patoutumia. Kellunta onkin tutkitusti myös erittäin terapeuttista.

Iho ja hiukset

Tankeissa käytetty Epsomsuola on magnesiumsulfaattia, jota on pitkään käytetty kauneudenhoidossa mm. iholle, hiuspohjalle ja hiuksille.

Lihakset

Magnesium voi helpottaa lihaskramppeja ja kellunta auttaa myös palautumiseen. Kellunta onkin urheilijoiden suosiossa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kehon syvärentoutuessa ja mielen vaipuessa ajattomaan ja Itseettömään tilaan, voit huomata stressikemikaalien kortisolin ja noradrenaliinin vähentymistä.

Mitä kellunta on?

Olemme luoneet hetken joka jättää ympäristön melun ja kiireen taaksesi. Kellunta luo ärsykkeettömän ja painottoman tilan joka edesauttaa palautumista päivittäisestä stressistä ja kiireestä.


Kellunta-allas

Kellunta-allas on ulkomaailman ärsykkeiltä suojattu, valo ja äänet jäävät taaksesi. Allas on 2.5 metriä pitkä ja 1.7 metriä leveä. Suolavettä altaassa on noin puoli metriä. Kelluntatankin kansi suositellaan vetämään kiinni kellunnan ajaksi, mutta kannen voi halutessaan jättää myös auki.

Kellunnan vaikutukset

Rentoutuskellunta vähentää saamiasi aistiärsykkeitä luoden rauhallisen ja stressivapaan ympäristön.
Näkö, kuulo ja tuntoaistit pääsevät lepäämään ja aivojen kuormitus laskee. Veden ja ilman ollessa kehonlämpöisiä, koko kehon tuntemus hämärtyy.

Rentoudu ja synny uudelleen

Yhtä kelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Kellunnan jälkeen rentoutuminen jatkuu vielä loungessamme laadukkaan kahvin tai teen kanssa. Loungeen voi jäädä vielä rauhassa viipyilemään kellunnan jälkeisissä eufoorisissa mielentiloissa kirjoja lueskellen tai vain tunnelmasta nauttien.

Floats

Floats syntyi halusta tuoda ihmisille enemmän hyvää oloa elämyksellisen syvän rentoutumisen avulla. Toimimme tällä hetkellä Turussa, Oulussa ja Tampereella.

Toimipaikat

Tarjoamme rentoutuskelluntaa Oulussa ja Tampereella.
Cryo - hoitoa on tarjolla vain Tampereen toimipisteessä.

Oulu

Torikatu 56, 90120 Oulu

+358 41 318 4343oulu@floats.fi

Tampere

Saapastie 2, 33950 Pirkkala

041 313 2065tampere@floats.fi

Asiakkaamme kertovat

"Tämä tuli tarpeeseen! Nyt jaksaa taas paremmin. Ihana tauko kaikesta. Kiitos!"

- Anita

"Säännöllisen kellunnan kautta olen todella oivaltanut läsnäolon merkityksen. Nykyään nautin syvästi pelkästä ikkunasta ulos katselemisesta ja älytön älypuhelimen selaaminenkin on vähentynyt dramaattisesti. Kaikkien pitäisi kellua säännöllisesti."

- Minna

"Aivan huippu kokemus. En olisi osannut odottaa, että aika tankissa kuluisi noin nopeasti ja yllätyin, miten helppoa rentoutuminen oli!"

- Noora

Ajanvaraus

Käyttämällä nettisivuamme, hyväksyt evästeiden käytön markkinoinnissa, sekä sivu analytiikassa.

KeltäydynHyväksyn