Rentoudu ja synny uudelleen

Tule kellumaan ja koe syvempi yhteys itseesi

Miksi rentoutuskellunta kannattaa?

Aivot

Rentoutumiskellunnan avulla pääset syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kellunnassa aivot saavat levähtää valolta, paineelta, ja ääniltä, jolloin keho vapauttaa aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua.

Keho

Kelluntatankissa keho pääsee täydelliseen lepoon. Syke madaltuu, maitohapon määrä veressä vähenee ja kivut rauhoittuvat. Myös verenkierto lisääntyy jännittyneissä ja kireissä lihaksissa, joten lihakset pääsevät rentoutumaan kunnolla.

Mieli

Mieli siirtyy meditatiiviiseen tilaan ja tunteet sekä ajatukset saavat kadota vapaasti. Kellunta voi auttaa mieltä saavuttamaan uusia ja luovia ideoita, tästä syystä kelluntatankkia kutsutaan myös think tank termillä, eli ajatustankeiksi.

Iho ja hiukset

Tankeissa käytetty Epsomsuola on magnesiumsulfaattia, jota on pitkään käytetty kauneudenhoidossa mm. iholle, hiuspohjalle ja hiuksille.

Lihakset

Magnesium voi helpottaa lihaskramppeja ja kellunta auttaa myös palautumiseen. Kellunta onkin urheilijoiden suosiossa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kehon syvärentoutuessa ja mielen vaipuessa ajattomaan ja Itseettömään tilaan, voit huomata stressikemikaalien kortisolin ja noradrenaliinin vähentymistä.

Rentoudu ja synny uudelleen

Yhtä kelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Kellunnan jälkeen rentoutuminen jatkuu vielä loungessamme laadukkaan kahvin tai teen kanssa. Loungeen voi jäädä vielä rauhassa viipyilemään kellunnan jälkeisissä eufoorisissa mielentiloissa kirjoja lueskellen tai vain tunnelmasta nauttien.

Floats

Floats syntyi halusta tuoda ihmisille enemmän hyvää oloa elämyksellisen syvän rentoutumisen avulla. Toimimme tällä hetkellä Oulussa ja Tampereella.

Toimipaikat

Tarjoamme rentoutuskelluntaa Oulussa ja Tampereella.
Cryo - hoitoa on tarjolla vain Tampereen toimipisteessä.

Oulu

Torikatu 56, 90120 Oulu

+358 41 318 4343oulu@floats.fi

Tampere

Saapastie 2, 33950 Pirkkala

041 313 2065tampere@floats.fi

Asiakkaamme kertovat

"Tämä tuli tarpeeseen! Nyt jaksaa taas paremmin. Ihana tauko kaikesta. Kiitos!"

- Anita

"W-A-U! Aivan täydellinen rentoutumishetki. Keho tuntui sulavan veteen ja mieli tyhjeni kaikesta hulinasta. Kiitos!"

- Mika

"Aivan huippu kokemus. En olisi osannut odottaa, että aika tankissa kuluisi noin nopeasti ja yllätyin, miten helppoa rentoutuminen oli!"

- Noora

Ajanvaraus