Yrityksille

Floats tarjoaa yrityksille työhyvinvointia edistäviä paketteja.

Yrityskellunta

Oletko työhyvinvoinnista vastaava henkilö työpaikallasi?
Haluatko lisätä tiimisi hyvinvointia ja jaksamista?

Työelämä on muuttunut entistä kuormittavammaksi ja nopeatempoisemmaksi. Sähköpostit seuraavat monesti kotiin ja burnoutit ja unettomuus ovat huimassa kasvussa. Tutkitusti nykyään jopa joka neljäs suomalainen kärsii unettomuudesta. Kellunta-altaan täydellisessä levossa aivosi ja hermostosi pääsevät nollautumaan. Pääset kokemaa täysin jäljittelemättömän painottomuuden tunteen, joka jokaisen pitää vain itsee kokea.

Aivosi saavat hetkellisen levon kaikilta ulkoisilta ärsykkeiltä - jopa yhteys omaan kehoon hämärtyy kellunnan aikana. Aivosähköaallot laskevat, stressihormonien määrä kehossa vähenee ja endorfiinit lisääntyvät. Tutkitusti myös jokainen kelluja kokee ahdistuneisuuden vähentyneen kellunnan jälkeen.

Kellunnan jälkeen voi viipyillä Floatsin loungessa vielä kahvia tai teetä juoden, kiireettömyydestä nauttien. Kelluntalahjakortti on loistava lahjaidea työntekijälle; saat työhyvinvointia ja uniikin elämyslahjan samassa paketissa. Meiltä voi myös kysyä tarjousta tyhy-päiviin ja pikkujouluihin.

Tarjoamme myös työhyvinvoinnista vastaavalle ilmaisen kokeilukellunnan, jotta pääset ensin kokemaan mistä tässä kaikessa on kyse. Laita viestiä allaolevan lomakkeen kautta, tai voit myös soittaa suoraan meille, niin kerromme sinulle lisää.