Rentoudu ja synny uudelleen

Tervetuloa kellumaan Rauhankatu Floatsiin. Rentoutuskellunta on ainutlaatuinen tapa rauhoittaa hermostoa, nollata stressitila ja palautua. Kellunnan jälkeen olo on syvärentoutunut ja uudestisyntynyt.

Miksi rentoutuskellunta kannattaa?

Aivot

Kellunnan aikana hermoston ulkoiset ärsykkeet poistuvat ja aivojen kuormitus vähenee. Aivojen on tutkittu tuottavan theta-taajuksia, jotka vähentävät stressiä ja parantavat oppimista ja muistia. Myös endorfiinien ja muiden välittäjäaineiden tuotanto lisääntyy.

Keho

Kellunta-altaassa keho pääsee täydelliseen lepoon. Painottomuuden vallitessa verenpaine laskee, syke madaltuu ja lihaskireydet löysäävät. Verenkierto lisääntyy ja maitohappo poistuu verestä.

Mieli

Mieli siirtyy meditatiiviiseen tilaan ja tunteet sekä ajatukset saavat kadota ja virrata vapaasti. Alitajunnan ja päivätajunnan sulautuessa toisiinsa voi usein saada uusia luovia ideoita ja mieli murtaa sisäisiä patoutumia. Kellunta onkin tutkitusti myös erittäin terapeuttista.

Iho ja hiukset

Tankeissa käytetty Epsom-suola on magnesiumsulfaattia, jota on pitkään käytetty kauneudenhoidossa mm. iholle, hiuspohjalle ja hiuksille. Epsom-suola laskee ihon tulehdusta ja syväkosteuttaa ihoa, joka varsinkin talvisin antaa ihollesi hetken tropiikinkaltaista hoivaa.

Lihakset

Kellunta-altaassa käytetty suola on magnesiumsulfaattia, joka lataa magnesiumvarastosi. Kellunta helpottaa lihaskramppeja ja palautuminen käynnistyy kellunnan aktivoidessa parasympaattisen hermoston.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kehon syvärentoutuessa ja mielen vaipuessa ajattomaan ja Itseettömään tilaan, stressi ja kireys poistuvat kehostasi. Yleensä aivan kaikki onnistuu rentoudesta käsin paremmin, oli kyse sitten suorittavasta työstä, sosiaalisesta tilanteesta tai vain illalla nukkumaan menemisestä.

Mitä kellunta on?

Olemme luoneet hetken joka jättää ympäristön melun ja kiireen taaksesi. Kellunta luo ärsykkeettömän ja lähes painottoman tilan joka edesauttaa palautumista päivittäisestä stressistä ja kiireestä.


Kellunta-allas

Kellunta-allas on ulkomaailman ärsykkeiltä suojattu, valo ja äänet jäävät taaksesi. Allas on 2.5 metriä pitkä ja 1.7 metriä leveä. Altaassa on  suolavettä joka kelluttaa kehoasi ja luo painottomuudeen tunteen.

Kellunnan vaikutukset

Rentoutuskellunta vähentää saamiasi aistiärsykkeitä luoden rauhallisen ja stressivapaan ympäristön.
Kellunnan aikana hermosto rauhoittuu ja mieli asettuu luonnostaan kohti syvämeditatiivista tilaa. Kelluntaa kuvaillaan usein aivojen ja mielen resetoinniksi tai boottaamiseksi.

Rentoudu ja synny uudelleen

Yhtä kelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Kellunnan jälkeen rentoutuminen jatkuu vielä loungessamme laadukkaan kahvin tai teen kanssa. Loungeen voi jäädä vielä rauhassa viipyilemään kellunnan jälkeisissä eufoorisissa mielentiloissa kirjoja lueskellen tai vain tunnelmasta nauttien.

Floats

Floats syntyi halusta tuoda ihmisille enemmän hyvää oloa elämyksellisen syvän rentoutumisen avulla. Toimimme tällä hetkellä Turussa, Oulussa ja Tampereella.

Asiakkaamme kertovat

"Tämä tuli tarpeeseen! Nyt jaksaa taas paremmin. Ihana tauko kaikesta. Kiitos!"

- Anita

"Säännöllisen kellunnan kautta olen todella oivaltanut läsnäolon merkityksen. Nykyään nautin syvästi pelkästä ikkunasta ulos katselemisesta ja älytön älypuhelimen selaaminenkin on vähentynyt dramaattisesti. Kaikkien pitäisi kellua säännöllisesti."

- Minna

"Aivan huippu kokemus. En olisi osannut odottaa, että aika tankissa kuluisi noin nopeasti ja yllätyin, miten helppoa rentoutuminen oli!"

- Noora

Käyttämällä nettisivuamme, hyväksyt evästeiden käytön markkinoinnissa, sekä sivu analytiikassa.

KeltäydynHyväksyn